رحا مدیا | حسین حیدری
بالاخره رئیسجمهور محترم کشورمان برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد عازم نیویورک شدند. قطعاً بیانات ایشان در صحن سازمان ملل و همچنین در ملاقات با رجال سیاسی سایر کشورها مورد توجه افکار عمومی قرار خواهد گرفت.
ایشان در حالی ایران را به مقصد آمریکا ترک کردند که در اولین نشست خبری دست برادری بهسوی آمریکاییها دراز کرد و دور «صدور انقلاب اسلامی» خط کشد. مواضعی که علاوه بر اینکه خلاف اندیشههای بیّن امام خمینی رضوانالله تعالی علیه هستند درواقع نوعی چراغسبز به آمریکاییها نیز بهحساب میآیند.
اگر دکتر پزشکیان و هیئت همراهش بخواهند چنین روندی را در نیویورک ادامه بدهند، مسلماً با این کرنش سیاسی و استمرار دیپلماسی التماس نخواهند توانست مدافع منافع ملی و حافظ وجهه بینالمللی نظام اسلامی باشند. عقلای سیاسی نیز مواضع برخواسته از چنین سیاستی را موجبات گذار از آموزههای انقلابی و اهداف والای نظام اسلامی میدانند.
تجربه ثابت کرده است که هر وقت رجال سیاسی ما خواسته یا ناخواسته از خود نوعی ضعف نشان دهند، آمریکاییها نهایت استفاده را از این ضعف خواهند کرد. پاسخ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به ادعای برادری دکتر پزشکیان با آمریکا بار دیگر درستیِ این تجربه را ثابت کرد.
لازم به ذکر است که سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به دکتر پزشکیان چنین گفتند که «این برادری باید در جهتگیری و سیاست ایران نشان داده شود نه در گفتارشان. اگر آنها میخواهند برادری با آمریکا یا سایر کشورها در جهان نشان دهند باید حمایت از گروههای تروریستی را متوقف کنند و فعالیتهای اتمی خود را متوقف کنند و از انتقال موشک به روسیه جلوگیری کنند و حقوق بشر را رعایت کند.»
موضعگیری شفاف این سخنگو، قوه عاقله هیئت اعزامی دولت چهاردهم به نیویورک را باید متوجه این مسأله کند که کوتاه آمدن در قبال خواستههای آمریکا بهمعنای دست کشیدن از بسیاری از داشتههای راهبردی نظام اسلامی است.
عجیبتر اینکه این روزها برخی نیروهای فکری جریان اصلاحات تلاش میکنند بار دیگر وجهه کریه آمریکا را زیبا جلوه دهند و کاخ سفید را ناجی مشکلات داخلی کشور معرفی کنند. به همین دلیل این لایه فکری اصلاحات به پشتوانه زیرساختهای رسانهای خود، نسخههایی از قبیل ملاقات با ترامپ و هریس و سایر مقامات آمریکایی را برای دکتر پزشکیان میپیچند.
چنین نسخهپیچیهایی در حالی ارائه میشود که آمریکا بارها ثابت کرده است تمایل دارد تا کشورهای خاورمیانه بهویژه ایران اسلامی در حد یک گاو شیرده باشند.
اگرچه دکتر پزشکیان در خصوص آمریکا و بهویژه رژیم صهیونیستی و جنایات وحشیانهاش، مواضع انقلابی خوبی داشته است و انتظار میرود که چنین مواضعی را در سخنرانیاش در سازمان ملل با شدت بیشتری تکرار کند، اما تجربهای که از عملکرد برخی همراهان ایشان داریم و توقع گرهگشایی که این روزها برخی رسانههای داخلی بر آن تأکید میکنند، زنگ خطری است که باید آن را جدی گرفت.
تریبونداران حوزوی باید در این خصوص کنشگری فعال داشتهباشند و ضمن بازخوانی جنایات شیطان بزرگ در حق مردم ایران، علیه برخی رسانههای داخلی و توصیههای حقارتبار مدعیان اصلاحات به دکتر پزشکیان افشاگری کنند.
از رسانهدارانی که مدعیاند مردم خواهان تجدیدنظر در ساختارهای نظام اسلامی هستند و مردم نیز از جامعه انقلابی عبور کردهاند توقعی جز این نمیرود که به رئیسجمهور نظام اسلامی سفارش کنند با امثال ترامپ که دستش به خون شهدایی چون سردار سلیمانی آلوده است ملاقات کند.
این روزنامهها و رسانهها با بودجه بیتالمال و در سایه امنیتی که نظام اسلامی برایشان فراهم کرده، بهجای اینکه برای رسانهای کردن ارزشهای ملی و دینی تلاش کنند، مروج ارزشهای لیبرالیستی در حوزه فرهنگ و سیاست و اقتصاد هستند.