به گزارش رحا، حجت الاسلام والمسلمین سلمان رئوفی، استاد حوزه علمیه قم درباره خصوصیات شهید رئیسی گفت: مرحوم آقای رئیسی دو خصوصیت داشت که برای رئیس جمهور خیلی مهم است. یکی اینکه در دعواهای سیاسی نیفتاد. هر رئیس جمهوری داشتیم در دعواهای سیاسی و جناحی افتاد. یکی از علتهایی که بعضی رئیس جمهورها از اوج محبوبیت افتادند همین در افتادن با رسانهها و وارد جنجالهای رسانهای شدن بود. ویژگی دیگر شهید رئیسی جامع نگری ایشان بود.
او درباره تخریبهایی که علیه شهید رئیسی میشود، گفت: در زمان حیات ایشان دو دسته تخریب میکردند؛ یک دسته آدمهای افراطی که خودشان را انقلابی معرفی میکردند. چرا؟ چون مثلا برای اینکه کار مملکت راه بیفتد، سریع یک لایههایی از مدیران را عوض نکرد و یکی از درستترین کارها این بود که اصطکاک در لایههای پایین مدیریتی ایجاد نکرد. دیدیم که هر رئیس جمهوری آمد دقیقا یکی از مشکلاتش اصطکاک در لایههای بالایی و میانی بود؛ اما ایشان این کار را نکرد.
وی ادامه داد: یک عده هم آدمهای تفریطی و واداده و جناحی که سالهاست رسانه دستشان است ایشان را تخریب میکردند. یک قضیه ساده مثل پرسش از یک کارگر که ناهار خورده است یا نه را عَلَم میکرذه و تمسخر میکردند. اصلا مسئله این بود که ایشان یک تراز مدیریتی را نشان میدهد و آن جناحهایی که سالها شعارهایی داده بودند و میگفتند این شعارها مشکل را حل میکند؛ ایشان نشان داد که مشکل را حل نمیکند؛ شما میتوانید بازار را به مذاکره گره نزنید و موفق هم باشید. چون از این کار نمیتوانند اشکال بگیرند، جنگ رسانهای راه میانداختند.
استاد حوزه با اشاره به کارنامه درخشان سه ساله دولت شهید رئیسی، خصوصا با سابقه قبلی، گفت: مثلا وقتی آقای احمدینژاد آمد، وضع اقتصادی بد نبود، دراین شرایط، اقتصاد را رشد بدهی خوب است؛ ولی شاید هنر خاصی نباشد. اتفاقا وقتی تحریم شدی افول خودت را نشان دادی. اما مملکتی که مثلا نزدیک 12 سال تحریم بوده و یک عده مقابل تحریمها وا دادند و از آنجا شروع کنی و رشد اقتصادی بدهی، واقعا هنر است.
وی افزود: اگر آقای رئیسی موفق میشدند شاید جمهوری اسلامی تا بیست سال دیگر از آشوبهای خیابانی در امان بود و کلا این تفکر هم که ما مشکلات ما با امریکا با مذاکره حل میشود، تا حدود زیادی به محاق میرفت.
وی در پایان گفت: بعد از رهبر انقلاب، واقعا کسی را در تراز ایشان در ریاست جمهوری نداشتیم و میتوانست جمهوری اسلامی را به آرمانهایش برساند.
گرارشگر: بابک شکورزاده