کوتاه نوشت؛

ضرورت پرورش روحیه‌ مطالبه‌گری در طلاب تحت لوای بصیرت سیاسی

بصیرت سیاسی طلاب و کنشگری آنان می‌تواند دولت را در جهت کسب شاخصه‌های اسلامی‌شدن و تسریع حرکت جامعه به سوی تمدنی نوین، یاریگر باشد، بنابرین لازم است که به دور از خصیصه‌ سیاست‌زدگی، بر روحیه‌ سکوت و بی‌تفاوتی فائق آیند و مردم را در اتخاد تصمیمات صحیح و گزینش شایسته مسئولین یاری دهند.

رحا مدیا | معصومه حسنعلی زاده

آگاهی عموم از شرایط سیاسی_اجتماعی جامعه خویش، همواره نقش عمده‌ای در تعیین سرنوشت یک کشور ایفا کرده‌است. با نگاهی به تحولات گذشته‌ ایران اسلامی، می‌توان پیروزی انقلاب بر جبهه کفر و طاغوت را نتیجه‌همین بینش و معرفت دانست؛ همان نور بصیرتی که از لسان مبارک امام رحمه‌الله‌علیه سرچشمه گرفت، پیکر نیمه‌جان این ملّت را روحی دوباره بخشید و کنش‌های فعال آنان را علیه رژیم پهلوی رهبری کرد.

اکنون پس از سال‌ها تشکیل حکومت اسلامی و روند صعودی آن به سوی تمدن نوین اسلامی، خلأ محسوس مطالبه‌گری و کنش‌های موثر از جانب حوزویان، قابل تامل است و فقدان راهبری فراگیر از سوی این قشر از خواص، ملموس و هویداست.

در این زمان که بصیرت سیاسی طلاب و کنشگری آنان می‌تواند دولت را در جهت کسب شاخصه‌های اسلامی‌شدن و تسریع حرکت جامعه به سوی تمدنی نوین، یاریگر باشد، بر پیروان ولایی حضرت حجت ارواحنا فداه لازم است که به دور از خصیصه‌ سیاست‌زدگی، بر روحیه‌ سکوت و بی‌تفاوتی فائق آیند و با تسلط بر احوالات جامعه‌ اسلامی و اقدامات دولت وقت، مردم را در اتخاد تصمیمات صحیح و گزینش شایسته مسئولین با خود همراه سازند.

باید توجه داشت که این اقدام مهم، همان‌قدر که می‌تواند تمدن‌ساز باشد، قادر است از سرعت حرکت جامعه اسلامی به‌سوی اهداف عالی خود تحت تاثیر آسیب‌های این مسیر بکاهد. سرابی چون کسب آگاهی کاذب که توأمان با کنش‌های نابجاست، از خطرات عمده‌ این راه پرتلاطم اند؛ مخاطراتی که می‌توانند خوراک رسانه‌های غیرهمسوی داخلی را فراهم کرده و خبرپراکنی‌‌‌ دشمنان خارجی را علیه نظام اسلامی تقویت کنند.

guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها