یادداشت؛

مسیریاب انقلاب

برخی پندارشان از انقلاب اسلامی، یک قیام تمام شده است. تصورشان این است روح امام و مکتب او از میان جامعه رخت بربسته و قدرت امتداد بخشیدن برای شرایط امروز جامعه را ندارد. حضرت روح‌الله را صرفاً یک تابلوی زینتی برای گوشه اتاق یا محل اداره خود می‌بینند.

رحا مدیا | حجت الاسلام بهروز دلاور

روزی در یکی از خیابان‌های تهران برای رسیدن به مقصد، از نرم‌افزارهای مسیریاب استفاده کردم. متأسفانه مسیر بیست‌دقیقه‌ای، حدود چهل و پنج دقیقه طول کشید تا به مقصد رسیدم. علت تأخیر، نرم‌افزاری بود که نصب کرده بودم. آدرس پیشنهادی، مرا از مسیر اصلی منحرف کرد و با پیشنهاد مسیرهای فرعی، هزینه‌های دوبرابری مانند زمان، بنزین و… را بر من تحمیل کرد. باز هم خدا را شکر که مقصد را غلط نرفتم.

انقلاب اسلامی به مثابه یک موجود زنده، در حال حرکت به مقصد تمدن نوین اسلامی است. برای رسیدن به این مقصد والا، نیازمند طراحی نقشه‌های نظری و عملی است. از آنجا که مسیر حرکت، کیفیت و کمیت آن بر روی سرنوشت یک امت در مقیاس تاریخی اثر می‌گذارد، دیدبانی تیزبین، هوشیار و آگاه را می‌طلبد تا پیوسته مسیر انقلاب را رصد کرده و برنامه عملیاتی مناسب را ارائه دهد تا مسائل اصلی و فرعی جابه‌جا نشود. انگیزه‌ها خاموش نگردد. جان‌ و دل اصحاب انقلاب، در طول حرکت، خسته نشود.

بیانات رهبر معظم انقلاب در سالروز رحلت امام عظیم‌الشأن، شایسته است با این نگاه تحلیل شود. حکیم عالی‌قدری که مسائل اصلی و فرعی نظام جمهوری اسلامی ایران و دنیای اسلام را به خوبی می‌شناسد و از این منظر برای مردم نقشه راه را معرفی می‌کند.

برخی پندارشان از انقلاب اسلامی، یک قیام تمام شده است. تصورشان این است روح امام و مکتب او از میان جامعه رخت بربسته و قدرت امتداد بخشیدن برای شرایط امروز جامعه را ندارد. حضرت روح‌الله را صرفاً یک تابلوی زینتی برای گوشه اتاق یا محل اداره خود می‌بینند.

اولین نکته‌ای که رهبر انقلاب در تاریخ 14 خردادماه 1403 متذکر می‌شوند، زنده‌بودن امام و مکتب ایشان است. بنابراین درس آفرین است. عبرت‌آموز است. با استفاده از آن می‌توان اهداف بلند نظام اسلامی را تعقیب کرده و تا تحقق نهایی آن تلاش و برنامه‌ریزی کرد. مکتب امام در پیشانی گام‌های تحولی، برای سپری‌کردن فرایند پنج‌گانه انقلاب اسلامی قرار دارد.

در بحبوحه‌ای که قدرت‌های رسانه می‌کوشند تا اذهان عمومی را نسبت به مسائل فرعی متوجه کنند، راهبر فرزانه انقلاب، مبتنی بر مکتب امام خمینی (ره)، دو مسئله اصلی را مطرح می‌کنند. 1. فلسطین، طوفان الاقصی و عملیات وعده صادق 2. شهادت جانسوز رئیس‌جمهور محترم، حضرت آیت‌الله رئیسی و همراهان گرامی ایشان.

مسأله اول: تجربه تاریخی ما، نشانگر تلاش‌های پیوسته جبهه استکبار برای ضعیف‌کشی و کم‌رنگ کردن مسأله فلسطین است. درحالی‌که این مسأله روزبه‌روز بیشتر در افکار عمومی رونق می‌گیرد. رسانه‌های دنیا، وحشی‌گری‌های اسرائیل را انعکاس می‌دهد و اذهان بشریت به این مسأله مهم درگیر شده است. امروز نه تنها در جهان اسلام بلکه در تمام دنیا مسأله فلسطین در ردیف اول تحرکات بین‌المللی قرار دارد.

در مسأله فلسطین یکی از خطوط غلط، حل‌کردن مسأله فلسطین از طریق مذاکره با آمریکا و صهیونیست است، درحالی‌که نتیجه این اقدام، هضم‌شدن در نقشه غرب است. غرب در یک نقشه پیچیده به دنبال سلطه حداکثری بر جهان اسلام و تثبیت آن است. طوفان الاقصی پاسخی کوبنده برای مواجهه با این طراحی پیچیده بود. جبهه صهیونیست‌ها را دچار عصبانیت، اعوجاج در تصمیم‌گیری و خسارتی جبران‌ناپذیر کرده است. این مهم، مقدمه یک پیروزی بزرگ برای جبهه مقاومت و نظام جمهوری اسلامی ایران است.

مسأله دوم: شهید رئیسی عزیز، مظلومانه وارد دولت شد و با مظلومیت نیز از دنیا رفت. او معنای واژه غریب بود. در کنارمان بود. عاشق‌مان بود. برای خدمت‌رسانی به ما، با پشتکارِ شبانه‌روزی سخن می‌گفت و عمل می‌کرد. اما دل در گرو دوستی او ندادیم. حرف‌هایی زده شد که هیچ سنخیتی با وجود نازنین او نداشت. در حدود سه سال افتخارات بزرگی را برای نظام اسلامی به ارمغان آورد. باز هم پای قدرت‌های رسانه‌ای در میان است. سه سال تمام، کوشیدند تا این شایستگی‌ها دیده نشود؛ اما پرواز او به سوی خدا، صعود دولت مردمی را تثبیت کرد. او مظلومانه در میان‌مان ماندگار شد.

guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها