وقت جهاد تبیین؛

مقاومت؛ اتفاق یا جریان؟

مقاومت یک اتفاق نیست یک جریان است، یک جنگ همیشگی بین حق و باطل است، بین طاغوتیان و توحیدیان، بین فرعونیانی که «أَنَا رَبُّكُمُ الْأَعْلَىٰ» می‌گویند و موحدانی که  «رَبُّنَا اللَّهُ» و «ثُمَّ اسْتَقَامُوا» گفته‌اند؛ و تا این جنگ برقرار است، مقاومت هم هست!

رحا مدیا | مجید ابطحی، پژوهشگر

جنگ، کشتار، نگرانی و در عین حال هیجان و ماجراجویی و خبرهای داغ!

در نگاه سطحی و بدون توجه به باطن قضایا، جنگ همین است، اساسا در این نگاه، مسئله‌ی مقاومت و توحش اسرائیل یک اتفاق است! یک ماجرای تلخ و نگران‌کننده! همین!

شاید باور نکنید؛ اما گاهی کنشگری ماهم در همین حد است، ما؟ بله، خود ما حزب‌اللهی‌ها! یعنی بعد از یک حادثه، چند خبر می‌خوانیم و کمی نگران و ناراحت و تمام… .

این‌ها یک زاویه‌ی دید است!

در نگاه دوم، مقاومت یک اتفاق نیست یک جریان است، یک جنگ همیشگی بین حق و باطل است، بین طاغوتیان و توحیدیان، بین فرعونیانی که «أَنَا رَبُّكُمُ الْأَعْلَىٰ» می‌گویند و موحدانی که  «رَبُّنَا اللَّهُ» و «ثُمَّ اسْتَقَامُوا» گفته‌اند؛ و تا این جنگ برقرار است، مقاومت هم هست!

در نگاه اول وظیفه‌ای جز خبرخوانی و خبررسانی نداری؛ اما در نگاه دوم

 خود را سلاح به دست، وسط جنگ می‌بینیم! سلاح هم لزوما تفنگ نیست، هر سلاحی که کمکی به جبهه‌ی حق کند و ضربه‌ای به جبهه‌ی باطل بزند.

خلاصه بی‌سلاح نشستن حرام است!

در نگاه دوم اگر همه‌ی فرماندهان جبهه و سید‌ مقاومت و … شهید شوند، بازهم باید ایستاد.

اگر محور مقاومت هم از بین برود که طبق سنت الهی، نمی‌رود؛ بازهم باید مقاومت کرد و ایستاد ، چون ماجرای حق و باطل تمامی ندارد!

«وَمَا مُحَمَّدٌ إِلَّا رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَىٰ أَعْقَابِكُمْ» اگر فرمانده خود و حتی رسول خود را از دست دادید، قرار است از دین خدا دست بردارید ؟ یا باید محکم‌تر از قبل و با دندان‌های فشرده‌تر و قدم‌های استوارتر بجنگید؟

بازدید از صفحه یادداشت رحا 

guest


0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مقاومت؛ اتفاق یا جریان؟

لینک کوتاه: