به گزارش رحا مدیا، حجت الاسلام مهدی پورمهدی، پژوهشگر جریانشناسی حوزه و کنشگر فضای مجازی در نخستین نشست هماندیشی کنشگران حوزوی که به همت خبرگزاری تسنیم و با حضور اعضای تحریریه اندیشهورز رحا و کانون فرهنگی تبلیغی مدادالفضلاء، شامگاه سوم دی در قم برگزار شد، درباره خطرات سکولاریزه شدن حوزویان گفت: رهبر معظم انقلاب به صورت صریح فرمودهاند که حوزه علمیه نباید سکولار باشد. البته ایشان کلمه سکولار نشدن را برای هیئتها هم به کار بردهاند برای دولتها هم به کار بردهاند.
وی ادامه داد: اگر به مثلث «حوزه و روحانیت»، «مبانی امامین انقلاب» و «رسانه و جنگ شناختی» توجه کنیم و از این منظر وارد نظرات امامین انقلاب شویم میبینیم شخصیت بزرگی همچون امام خمینی(ره) از سال ۴۲ که بحث ولایت فقیه را مطرح کردند نگاهشان کامل و جامع بوده و با نگاه دیگران تفاوت داشت.
مبلغ فعال فضای مجازی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب حوزه را مادر انقلاب میدانند و این آسیب مسبوق به سابقه هم هست چون امام خمینی فرموده بودند؛ خون دلى که پدر پیرتان از دسته متحجر خورده است هرگز از فشارها و سختی هاى دیگران نخورده است. یا میفرماید: باید مراقب بود که تفکر جدایی دین از سیاست از لایههای تفکر اهل جمود به طلاب جوان سرایت نکند. بنابراین حوزه انقلابی همان چیزی است که امامین انقلاب میخواهند و اینکه بر طلبههای انقلابی واجب است کنشگری داشته باشند.
حجت الاسلام پورمهدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این که ما امروز میتوانیم با قلمزدن و نوشتن جای خالی شهید مطهریها را پر کنیم، اظهار کرد: رهبر انقلاب فرمودند «عزیزان من! فضای انقلابی در کشور دشمنان عنودی دارد، دشمنان کینهورزی دارد. با حاکمیت فضای انقلابی در کشور مخالفند؛ میخواهند این فضا را بشکنند. شما دیدید در یک دورهای شهادت را زیر سؤال بردند، جهاد را زیر سؤال بردند، شهید را زیر سؤال بردند، نظرات امام را زیر سؤال بردند، پیغمبران را زیر سؤال بردند! مسئله این نیست که فلان زیدی با این مفاهیم مخالف است؛ مسئله این است که این مخالفت از نظر دشمن باید در جامعه مطرح شود؛ فضاسازی شود و فضای انقلابی بشکند.»
پژوهشگر جریانشناسی حوزه با بیان این که حفظ و حراست امروز هویت حوزه و روحانیت با از دغدغههای اصلی کنشگران حوزوی باشد بر تحلیل دقیق مؤلفههای حوزه اصیل و انقلاب از نگاه رهبر معظم انقلاب تأکید کرد و افزود: با تقویت روندهای کنشگری در عرصه حوزه و رحانیت میتوان به حرکت و پویایی انقلاب اسلامی کمک چشمگیری کرد و در این مسیر مسأله «تبلیغ مکتوب» و کنشگری هوشمندانه در فضای مجازی از لوازم انکارناپذیر حوزه انقلابی است.