رحامدیا | معصومه حسنعلی زاده
دهها سال است که استکبار و صهیونیسم جهانی برای مقابله با مذهب شیعه و انفعال آن در جامعهی مسلمان ایران، تلاشهای بسیاری کرده است. ممانعت عوامل دستنشاندهی آنان از تشکیل مشروطهی مشروعه و ممنوعیت برپایی مجالس وعظ و اقامهی عزای سیدالشهدا(ع)، تنها گوشهای از دینستیزی آنان پیش از انقلاب اسلامی بوده است. پس از پیروزی نهضت امام(ره) نیز، با بکارگیری هزاران نقشه و توطئه جهت وارد آوردن ضربات کاری به نظام اسلامی، در پی عقب راندن مذهب تشیع از حیطهی حکومتی و تضعیف پایبندی مردم به آن بودهاند.
در تمام این سالها، نقش موثر زنان و مادران ایرانی در حفظ روحیات معنوی خانواده و پس از آن، جامعه، ملموس و مشهود و دشمنشکن بوده است. رونق یافتن حوزههای علمیه خواهران در سالهای بعد از پیروزی انقلاب نیز، حضور بانوان طلبه را در تحقق هرچه بیشتر این رویه، پررنگتر نمود.
ایشان ضمن حفظ و حراست از حریم دینی خانوادهی خویش در قبال تهدیدات روانی و تهاجمات فرهنگی دشمن، در صیانت از اعتقادات هموطنان خود، مجاهدتهای بسیاری متحمل شدند.
تبلیغ دشمنشکن
وجود خصیصهی ارزشمند تبیین به همراه بُعد تبلیغی در عملکردشان میان خانواده و تأثیر نفوذ این جایگاه بر یکایک افراد خانه، همواره موجب شد که اشخاصی آگاه و با بصیرت، انسانهایی باتقوا و مجاهد و قهرمانانی در طراز انقلاب اسلامی تقدیم جامعهی خویش کنند تا بدین طریق، وظیفهی خود را در حفظ و پاسداری از مرزهای مادی و معنوی جامعه اسلامی به نحو احسن ایفا کنند.
همچنین، رویکرد تبیینی و بصیرتافزایی آنان میان مجالس خانگی و یا حضور رسمی آنان در ارکان مختلف کشوری و نهادها، سبب شد تا بوسیلهی زبان و قلم خویش، به تقویت و ترویج علوم دینی و معارف مذهب همت گمارند.
چنین نقشآفرینی دشمنشکنی از جانب زنان حوزوی، این نهاد مقدس را به تهدیدی عملی در برابر صهیونیسم جهانی مبدل ساخت و آنان را با مقابلهای حداکثری به میدان نبرد فراخواند.
اکنون ضمن گرامیداشت یاد و خاطرهی بانوان شهیدهی طلبه در طول این سالها، بویژه جنگ تحمیلی اخیر، برآنیم تا لزوم حفظ این سنگر و استقامت بیش از پیش زنان طلبه در این مسیر پرفراز و نشیب را یادآور شویم تا آنجا که بتوانیم برای زمینهسازی ظهور حضرت ولیعصر(عج) و اقامهی عدل جهانی، مولد حرکتی عظیم و پرثمر باشیم، ان شاءالله.