به گزارش رحا مدیا، نشست خبری چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان با حضور سیده زهره برقعی، مدیر جامعه الزهرا(س)، اصحاب رسانه، مدیران پژوهشی و رسانهای این مجموعهی حوزوی، در قم برگزار شد.
برقعی در این نشست ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدای مقاومت با اشاره به این که کتاب بانوان سال در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی است، گفت: با توجه به ظرفیتهای تمدنی بانوان، برنامهریزی و سرمایهگذاری در عرصه پژوهشهای بانوان ضروری است و پرداختن به «کتاب» میتواند در ترسیم راهبرد آیندهپژوهی برترین یاریگر باشد.
مدیر جامعه الزهرا(س) با بیان این که اسلام، مکتب قلم و علمآموزی است، اظهار داشت: بیتردید بانوان میتوانند در تولید علم و گسترش مرزهای دانش نقشآفرین باشند.
رشد سیصد درصدی آثار رسیده
صدیقه شاکری، معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) با اعلام این که 866 اثر به دست دبیرخانه چهارمین همایش کتاب سال بانوان رسید، گفت: از میان این آثار، 835 اثر به مرحله داوری راه یافتند.
وی خاطرنشان کرد: آثار رسیده به همایش چهارم در مقایسه با سال گذشته با رشد سیصد درصدی روبهرو بوده است.
معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) با اشاره به اهداف کلان همایش ملی کتاب سال بانوان گفت: زمینهسازی جهت تحقق گامهای مؤثر علمی جامعه بانوان در راستای تشکیل تمدن نوین اسلامی، حمایت از آثار پژوهشی بانوان و آثار برتر پژوهشی در عرصه زن و خانواده، و شناسایی ظرفیتها و تقویت توان پژوهشی و نوشتاری بانوان و مراکز فعال به ویژه در عرصه مطالعات زن و خانواده؛ مهمترین اهداف این همایش ملی به شمار میرود.
شاکری زمینهسازی افزایش مشارکت پژوهشگران و واحدهای پژوهشی در تولید علم و ارتقای کمی و کیفی پژوهشهای دینی در حوزههای مختلف علوم اسلامی- انسانی را از دیگر اهداف این همایش برشمرد.
راهیابی 28 اثر به مرحله تجلیل و تقدیر
در ادامه، بتول زاهدی، دبیر علمی همایش کتاب سال بانوان، با تشریح فرایند دریافت و بررسی آثار به تعداد برترین های این همایش اشاره کرد و گفت: 28 موفق به کسب رتبههای برتر این جشنواره شدند که از سوی داوران 7 اثر، رتبه اول؛ 16 اثر، شایسته تقدیر؛ 5 اثر نیز شایسته تحسین شناخته شدند.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگاران به زمان برگزاری اختتامیه این همایش اشاره کرد و ابراز داشت: آیین اختتامیه کتاب سال بانوان ششم آذر با حضور اصحاب پژوهش و برترین های این همایش ملی، در سالن بیداری اسلامی جامعه الزهرا(س) برگزار میشود.
دبیر علمی همایش کتاب سال بانوان با بیان این که تلاش چندینساله کتاب سال بانوان، به شناسایی جمع گستردهای از بانوان نخبه و نویسنده انجامید، افزود: شناسایی حدود هزار بانوی نویسنده از موفقیتهای همایش کتاب سال بانوان از ابتدا تا اکنون بوده که در پی آن «مجمع بانوان مؤلف» با هدف استمرار ارتباط علمی و پژوهشی با بانوان راهاندازی شد.